Diensten

Schoonmaakbedrijf

En Dienstverlening

Gebr Tas

24 hours services

Dienstenaanbod


Mede door onze kennis en praktijkervaring kunnen wij een bij u passende geheel gratis en vrijblijvende offerte maken als het gaat om:


Dagelijks en periodiek onderhoud van:

Scholen, kantoren, bedrijven, fabrieken, trappenhuizen, etc,:


Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom


•  Voor/bedrijven/particulieren

•  Tapijtreiniging.

•  Spinnen bestrijding.

•  Sanitair service.

•  Glasbewassing.

•  Ontruimingen.

•  Gevelreiniging.

•  Calamiteitenservice.

•  Bouwoplevering schoonmaak.

•  Dakgoten Schoonmaken.

•  Vloeronderhoud.

•  Trappenhuizen.

•  etc.


Voor vragen voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.


Utrecht, Vleuten, De Meern, Maarssen, Nieuwegein, Ijsselstein, Woerden, Harmelen, Montfoort, Vianen, Houten, En ook buiten deze regio.
Tapijtreiniging


Een verzorgd tapijt draag bij aan de uitstraling van u pand. Om het tapijt verzorgd te houden, is het aan te raden uw tapijt regelmatig professioneel te laten reinigen, om die schone en frisse uitstraling te behouden. Vertrouw het schoonmaken van uw (hoogpolig) tapijt daarom toe aan de professionals van schoonmaakbedrijf en dienstverlening gebr tas!


Jaarlijks professionele tapijtreiniging


Omdat in tapijt zichtbare, maar ook onzichtbare veronteiniging in de vezels verscholen gaat, is het aan te raden ieder jaar het tapijt intensief te laten reinigen. Tussendoor kan afgewisseld worden met minder diepe reiniging. Afhankelijk van de mate van vervuiling, het materiaal en de vezel van het tapijt bespreken wij met u de beste methode van schoonmaken. Overigens hoeft u niet bang te zijn dat voor de schoonmaak van tapijt een grote verhuizing nodig is. In de meeste gevallen kunnen de grote meubelen in de ruimte blijven staan!


Tapijtreiniging: methods


Er zijn verschillende methodes mogelijk om zichtbare verontreiniging zoals vlekken en inloopvuil én de onzichtbare verontreiniging dieper in de vezels snel te verwijderen. Zowel voor laagpolig als hoogpolig tapijt. Met onderstaande reinigingsmethoden blijft uw tapijt fris en toonbaar en u verlengt u de levensduur!


1.

De bonnet-methode:`

droge`tapijtreiniging


Een effectieve en zeer snelle schoonmaakmethode. Omdat het tapijt vrijwel droog blijft – er word relatief weinig water gebruikt bij de reiniging – kan er al snel weer in de ruimte gelopen en gewerkt worden. De eerste stap is dat met een borstelstofzuiger het tapijt schoongemaakt wordt. Vervolgens wordt reinigingsmiddel (met koolzuurhoudend water) in het tapijt gesprayd. Wanneer het reinigingsmiddel in het tapijt is getrokken wordt het tapijt machinaal gereinigd met een pad. Deze pad neemt alle vervuiling uit het tapijt in zich op. Een snelle, maar diepreinigende manier om uw tapijt schoon te maken!


2.

Intensieve reiniging met de sproei-extractie methode


Een ‘natte’ methode van tapijtreiniging met een langere droogtijd dan de Bonnet-methode. Deze reinigingsmethode is zeer effectief en diepreinigend. Bij deze schoonmaakmethode wordt het reinigingsmiddel verneveld over het tapijt. Vervolgens wordt heet water met hoge druk in het tapijt gespoten, waarna het water met het losgeweekte vuil wordt opgezogen.


3.

Het laten uitvoeren van de tapijtreiniging


Welke methode er uiteindelijk wordt gekozen voor uw tapijt, is in overleg te bepalen. Onze ervaren schoonmakers gaan zorgvuldig te werk tijdens het reinigen. De reiniging kan ’s avonds plaatsvinden. Zo hebben uw werknemers overdag nergens last van. De droogtijd is 2 – 3 uur met de Bonnet-methode, met de sproei-extractie methode enkele uren langer. Maar over het algemeen geldt dat het tapijt de volgende dag weer bruikbaar is. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u interesse in onze scherpe tarieven en goede service vraag dan vandaag nog een Offerte aan.Spinnenbestrijding


Produchtinformatie


Heeft AntiSpin nadelige bijwerkingen?


Nee. Antispin:is veilig voor mensen – kinderen–, planten en dieren. is vrij te gebruiken zonder spuitlicentie. is 100 % biologisch afbreekbaar en niet giftig! geeft geen belasting voor het grondwater. is veilig voor de meest voorkomende ondergronden. zorgt voor een langer behoud van uw schilderwerk. is zelfs bruikbaar in de voedingsindustrie. U kunt tijdens de behandeling gewoon thuis blijven evt. ramen openhouden.Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een behandeling?


Preventief spuiten, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.


Hoe lang blijft

De impregnerende werking van AntiSpin effectief?


Na gebruik van Antispin zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen/ insecten en hun uitwerpselen.

Dus word u huis/object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven.

Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.


Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen of houtwerk afnemen?


Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Ook het houtwerk kan gewoon worden afgenomen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten word niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet word gedaan.


Waar kun je AntiSpin kopen/bestellen om zelf je huis te behandelen?


Via de website www.antispin.nl voor zowel particulieren en bedrijven.Voor vragen voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

Spinnenbestrijding


Prijsindicatie.


Het webvrij maken van een:


Gemiddelde woning vanaf € 65,00.

Gemiddelde woonark vanaf € 70,00

Gemiddelde caravan vanaf € 50,00

Gemiddelde appartement € 50,00

Bungalow vanaf € 100,00 .

Villa vanaf € 175,00.


Alle prijzen incl. het behandelen van tuinset, schuur(tje), speeltoestellen.

Bij behandeling van meerdere huizen/appartementen geven wij interessante korting.

Voor verenigingen van eigenaren (VVE) worden aangepaste prijzen gemaakt.


De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van het huis en de mate van spinnen overlast en of vervuiling, voor een richtprijs per woning type.De prijzen voor overige objecten (bedrijfspanden, vrijstaande villa’s, hotels, benzinestations) zijn op aanvraag.

Voor vragen voor een offerte kunt u contact met ons opnemen


Schoonmaakbedrijf en Dienstverlening Gebr Tas

24 hours services

Copyright © All Rights Reserved